Pappa är död

Det har blivit mycket sorg på sistone. Nu är pappa en av dem vi sörjer och saknar så hjärtat vill brista. Hans hjärta höll inte för alla sorger och mödor längre. På fredag morgon slutade hans hjärta slå. En fridfull död för honom, men han fattas oss.
 
 
Men vi fick en hrlig lång utehöst tillsammans innan han plötsligt inte längre fanns med oss. Här skämtar pappa med svärfar Kalle, Hanna och Kristoffer.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva Stjernström

Hej Lena, jag förstår eran sorg och saknad, finns inget så jobbigt än att förlora någon nära och kär, jag miste mina föräldrar redan 07, med ett par veckors mellanrum och ett par veckor senare gick min älskade mormor bort. Sorgen finns alltid med, men man lär sig att leva med den, på något konstigt sätt. Kramis på dig och dina, ni finns i mina tankar.

2013-10-31 @ 09:43:22
Postat av: barockbloggen.blogg.se

Tack kära Eva. Ja, du fick det verkligen tufft för det är ju en sak som gör att man orkar i vanliga fall att de kära dör en i taget. Du fick allt på en gång. Fruktansvärt!

2013-11-17 @ 17:37:33
URL: http://barockbloggen.blogg.se/
Postat av: Ante

Käre Lena, jag beklagar sorgen. Det kom verkligen som en chock för mig, att du förlorat din kära pappa.
Jag hoppas och tro att det som hänt er familj, gör att banden mellam er knuts ändå hårdare och att ni tillsammans bearbetar sorgen på allra bästa sätt.
Ha en fridfull fortsättning i livet.

2013-12-14 @ 16:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0