Hela kyrkan sjunger Påsksånger

På påskdagens kväll ledde Linnea och Lena Hela kyrkan i sång i Björkfors kyrka.


Vi har lärt oss av åren i Kalix att komma i god tid, åtminstone när vi ska leda gudstjänsten och Elis och Aron hängde med, det är de som fotat alla bilder. Här planerar vi upplägget med kyrkvärdarna Maj-Britt och Anna.


Introitus med ESTs "From Gagarin's Point of View" och en översikt över hela världshistorien, vi är ändå kirunabor och då gillar man det storslagna.

"det är fullbordat" och sedan sjöng vi SvPs. 45 " Jesus för världen "


Här några av alla sångstarka deltagare; pappa och pappa. Eller Thomas och morfar-hur man nu vill se på saken.


En sångledare i Margit Borgströms fotspår får vara bestämd om hon ska få kören att sjunga "He taught me how to watch, fight and pray"-med gospelattack. Deltagarna gillade att få gospelhojta: "Oh happy day" med hela hjärtat och för full hals.



Efter gudstjänsten bjöd Maj-Britt och Anna på underbart gott påskfika där den hemmagjorda blåbärssaften blev populär hos barnen. Det rådde trängsel kring bordet, därför tog vi här en bild från innan gudstjänsten för att ge det dignande bordet rättvisa.



Aron, en av gudstjänstens yngsta deltagare.

Tant Edith tillhörde de äldsta och alla åldrar däremellan fanns representerade. Kyrkan är en plats där vi möts på lika villkor över generationsgränserna för alla är vi tämligen jämnåriga i jämförelse med Gud och alla är vi Guds barn.Som Jesus sa till Maria från Magdala när de möttes i trädgården där hans grav låg: " Jag går till min far och er far."




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0