Allsångskväll på Kvarngården 26 juli

Tyvärr var vi upptagna förra allsångskvällen på Kvarngården men denna gång hade vi inbokad sedan länge eftersom det var just dessa två bloggredaktörer som ledde allsången denna tisdag. Här börjr folk samlas. Det vackre vädret gjorde publiken talrik och flera kom från angränsande kommuner, några ända från Kiruna, men det var förstås våra trogna groupies farmor och farfar Karlsen=)

En allsångsledare måste föregå med gott exempel och sjunga med hela hjärtat och för full hals så den glada hopen törs göra detsamma.

Kaffepausen var mindre populär-när ska vi få sjunga igen?

Det var till exempel kul att lära sig jojka, här syns en glad allsångare med renprydd blus designad och sydd av Heidi Krönlein i Vuollerim. Hon tyckte hon valt helt rätt out fit för kvällen. Espinära och fjärran håller helt med!

 

Lottdragningen mot slutet av kvällen genomfördes av Elis och Aron som visade sig vara en riktig drama king när han inget vann själv. Dessutom tillhörde han det förlorande Björkfors mot Resten i den kända allsångsklassikerkampen «Temperaturen». Resten, ledd av Linnea vann, mycket knappt över Björkforsarna som kämpade tappert i numerärt underläge, särskilt bör nämnas systrarna Karlssons engagemang och röststyrka.

Här syns en av damerna som skötte allt kring allsångskvällen, Maria. Hon tog hand om lotteriet och tillsammans emd Eva ansvarade hon för kaféet. Eva var också presentatör och avslutade allsångskvällen som blev ytterligare en i raden av trevliga kvällar på Kvarngården.

 

Håll utkik efter uppdatering med videoklipp så snart You tube tuggat klart!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0